Måske den sikreste vej til et boost af din selvtillid og personlige udvikling…?

Få det maksimale udbytte af din træningstid

Vi stopper alle med at vokse fysisk på et tidspunkt i vores voksne liv - i det mindste lodret. Men det betyder ikke, at vi behøver stoppe med at vokse mentalt eller åndeligt.

Personlig udvikling er en vigtig faktor i alles liv. Hvis vi ikke sætter mål og forbedrer os selv, kan vi nemt få en følelse af stagnation og måske nærmest føle det lidt som om, vi er gået i stå.

Kungfu, basistræning, qigong og Ba duanjin giver nogle helt særlige muligheder for at hæve din personlige overligger - både fysisk og ikke mindst mentalt kan du forbedre dig selv.

Få indsigt i, hvordan du kan påvirke til krop, dine organer og din psyke med meditation, øvelser og træningsprogrammer, der løbende tilpasses og bygger videre på det, du tidligere har lært og taget til dig.

Forstå den kinesiske cirkulære model for de bærende elementer i vores liv - Træ > Ild > Jord > Metal > Vand - samt hvordan de indbyrdes påvirker hinanden og influerer på kroppens organer.
Begynd at forstå de kinesiske helbredsopfattelse….samt teorierne og tankerne bag eksempelvis akupunktur.

Kungfutemplet - de fem elementer
De fem elementer
Kungfutemplet - yoga og qigong
Qigong kaldes også kinesisk yoga

Oplev glæden ved at arbejde med dig selv

Udover at få løsnet muskler og led, så vil basistræning, qigong og Ba duanjin give dig oplevelsen af en øget fysisk og psykisk sundhed.

Du vil være bedre til at fokusere og koncentrere dig. Med din øgede sundhed følger oplevelsen af et lysere sind uden større fysiske eller psykiske gener, der belaster dig i hverdagen.

Nyd det alene eller sammen med andre

Der kan ligge en utrolig tilfredsstillelse i at træne selv….og lægger du det sociale aspekt oveni med en træningsmakker eller en mindre gruppe….måske et hold….så bliver den delte glæde endnu større.
Glæd dig over de gode resultater sammen med andre….og brug hinanden som motivation.

Kungfutemplet - shift Stan under træningen

Kultur

kungfu kultur

Filosofi

kungfu filosofi

Selvforsvar

kungfu selvforsvar

Præstationsevne

kungfu præstationsevne