KUNGFU FORMER: TAOLU 套路!
Weekend-seminar 20 & 21. april!

Vil du gang med at træne, udvikle dine motoriske evner, opbygge sindsro og selvtillid? Så er kungfu nok noget for dig. TAOLU eller former, som man kalder det på, er en essentiel del af kungfu træning. Former er koreograferede serier med kombinationer af forskellige kungfu teknikker, som der er nogle formelle krav til. Det vil blandt andet sige, at kombinationerne i en form skal udføres i samme rækkefølge hver gang og teknikkerne skal udføres præcist og efter samme standard hver gang. Det er derfor de kaldes former.

Kom og vær med, når vi træner Chang Quan (Long Fist)-formen TANTUI i weekenden 20 og 21. april. TANTUI er en form, der trænes på mange kungfu skoler i Kina og det siges, hvis ens TANTUI er god er ens kungfu godt. Formen indeholder kombinationer med typiske kungfu kampstillinger - f.eks. MABU, GONGBU osv., slag, spark og parader med mere.

Træning i former udvikler din motorik og kropsbevidst på et højere plan. Bevidstheden når ud i alle afkroge af kroppen, når du træner former.

Holdet er for dig, der gerne vil lære det grundlæggende i kungfu og få styr på din krop og kondi. Man skal være fyldt 18 år for at være med her. Tilmelding sker efter først-til-mølle princippet - der er plads til 8 til seminaret.

Lørdag 20. april kl. 12-14
Søndag 21. april kl. 12-14
Pris: 750 kr.

Tilmelding via email!

Kommende online-tilbud til medlemmer

Wuxing Qigong - 5 sammenhængende øvelser med afsæt i de 5 kendte, bærende elementer - Træ, Ild, Jord, Metal, Vand.

Første video-online-kursus i en serie, der fokuserer på qigong-øvelser, hvor der typisk undervises og arbejdes i tre faser:
  1. Position og bevægelse
  2. Vejrtrækning
  3. Visualisering

Qigong er et godt supplement til din kungfu-træning.

Qigong vitaliserer og styrker din krop og har positiv indvirkning på en række organer og imunforsvar.

Øvelserne, der typisk består af 4-8 delelementer, kan genneføres på 10-30 minutter afhængig af antallet af repetitioner.

Øvelserne kan laves de fleste steder og kræver ikke meget plads....og de kan udføres uden et skift til træningstøj.

Øvelserne har i århundrede været en vigtig del af den kinesiske folkesundhed.