previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

YOGA

Yoga & powerstretch. 


Oprindeligt var vores yogatræning forbeholdt vores kungfu-udøvere som supplement til kungfu, men det har vi ændret på. Vi fokuserer nu mere på yoga end tidligere for at udvide vores træningstilbud og vores medlemsskare.

Yoga er blevet en meget populær motionsform, der styrker krop, helbred og nedsætter risikoen for skader. Man får også en fornemmelse af, at ens energi kan strømme frit i kroppen, når man bliver mere smidig. Yoga og powerstretch gør ens muskler og sener mere smidige og tillader qi'en (kroppens bio-elektricitet) at strømme frit gennem kroppens energikanaler, nadierne. Endvidere giver yoga en form for styrke og udholdenhed, som man ikke opnår gennem almindelig styrke- og konditionstræning.

Der undervises i yogaformen Hatha, Yin og Vinyasa

Man skal være fyldt 15 år for at deltage i yoga hos os.

Træning forestås af uddannet yogalærer, Heidi Sørensen.

Yoga starter 17. august: Tirsdage 18.15-19.15

Ring, sms eller email for tilmelding eller prøvetime.

Et yoga-medlemskab koster 199 kr. om måneden, hvis man betaler automatisk via PayPal, uanset hvor meget man deltager i holdtræningen. Hvis man både ønsker at træne kungfu og yoga, tilmelder man sig bare det almindelige kungfu-medlemskab. Betaling for medlemskab bliver trukket automatisk på dit betalingskort via PayPal.