Følg yoga-holdene på Facebook!

Kungfu Templet har en gruppe for vores yoga-hold på Facebook. Dér kan du holde dig opdateret om vores yoga-aktiviteter. Klik på ikonet for neden.

Yoga & powerstretch

Oprindeligt var vores yogatræning forbeholdt vores kungfu-udøvere som supplement til kungfu, men det har vi ændret på nu. Vi fokuserer nu mere på yoga end tidligere for udvide vores træningstilbud og vores medlemskare.

Yoga er blevet en meget populær motionsform, der styrker krop, helbred og nedsætter risikoen for skader. Man får også en fornemmelse af, at ens energi kan strømme frit i kroppen, når man bliver mere smidig. Yoga og powerstretch gør ens muskler og sener mere smidige og tillader qi'en (kroppens elektriske energi) at strømme frit gennem kroppens energikanaler, nadierne. Endvidere giver yoga en form for styrke og udholdenhed, som man ikke opnår gennem almindelig styrke- og konditionstræning.

Der undervises i yogaformerne Yin, Hatha og Vinyasa.

Man skal være fyldt 15 år for at deltage i yoga hos os.

Træning forestås af eksamineret yogainstruktør Janni Kil.

Træning for nye medlemmer pr. 24. marts: Onsdage 18-19.

Ring, sms eller email for tilmelding eller prøvetime.

Der er enhedspris på medlemskab hos Kungfu Templet. Dvs. at det koster det samme uanset, hvor meget man deltager i holdtræningen og om man både træner yoga og kungfu eller kun det ene. Et standard enhedsmedlemskab koster 285 kr. om måneden, hvilket bliver trukket automatisk på dit betalingskort via PayPal.

Yoga - Standard medlemskab

Kung Fu