Tilmelding for nye medlemmer

Hvis du ikke allerede er medlem men gerne vil deltage i træningen på Sanda/kampholdet om onsdagen, koster det 349 kr. om måneden. Har du ingen erfaring med kampkunst, råder vi dig dog til at starte på et begynderhold: Læs mere. Hvis du er i tvivl kan evt. skrive til chefinstruktøren på via maillinket nederst på siden eller ringe til os for råd og vejledning. Deltagelse kræver eget beskyttelsesudstyr og er på eget ansvar.

Tilmeld dig på PayPal-linket.

 

 

 

 

 

Tilmelding for medlemmer!

Denne tilmelding er UDELUKKENDE FOR EKSISTERENDE MEDLEMMER. Tilmeld dig på den gule PayPal-knap. Du vil blive dirigeret videre til PayPal website ved klik på knappen.

 

 

Sanda kamphold

Så starter vi nyt Sanda-/kamphold - altså en art kick-boxing/MMA baseret på kungfu. Hos os vil det kræve følgende sikkerhedsudstyr:


- Kampmåtter

- Ansigtsbeskyttelse

- Skridtbeskytter


I vores variant af Sanda, bruger vi ikke handsker, da det hæmmer brugen af håndleddene. Maskerne kan købes på sportsdirect.com for knapt 350 kr.:


For deltagere, der ALLEREDE er medlem af Kungfu Templet, koster det 50 kr. om måneden at være med. For deltagere, der kommer ude fra, koster det 350 kr. om måneden. Deltagerbetalingen går bl.a. til finansiering af kampmåtter.


Træningen ligger på onsdage kl. 17 og starter 2. maj. Det foregår under mit overopsyn og jeg underviser selv en onsdag om måneden.

Kung Fu