Tilmeld dig nu!

Tilmeld dig nu og betal nu eller senest 5. maj kl. 14.00. Tryk på den gule knap og betal via PayPal eller via MobilePay på vores tlf.nr. 81 618 628.

 

Seminaret afholdes i vores lokaler i Vanløse:

Underviseren

Det er Kungfu Templets mester, Stan Howaniak, der forestår undervisningen til seminaret. Stan har trænet kungfu, siden sine teenageår og har gennem sine mange års erfaring med at instruere undervist hundredvis i kungfu. Stans stamtavle inden for kungfu går direkte tilbage til nogle af Kinas allerstørste mestre. Til forskel fra udøvere, der går mest op i akrobatisk opvisnings-kungfu, er der i Stans træning altid blevet lagt vægt på den praktiske anvendelse af kungfu under mottoet: "Rigtig kungfu ser ikke godt ud - det virker!"

Selvforsvar for piger/kvinder

Seminar i selvforsvar 12-13. maj 2018

Effektivt selvforsvar for piger og kvinder baseret på kungfu.

Vi går op i at lære jer at slå, sparke, stå og bevæge jer fast, bestemt og behændigt. Da vi er meget bevidste om, at mange piger vælger at træne kampsport ud fra et ønske om at lære at forsvare sig, er der naturligvis en del fokus på overfaldssituationer. I erkendelse af, at piger/kvinder almindeligvis er begrænset af deres fysik mht. f.eks. størrelse og styrke lægges der vægt på træning i teknikker, som giver kvinder mulighed for effektivt at kunne ryste og neutralisere en overfaldsmand og slippe uskadt væk fra gerningsstedet.

Hensigten er, at teknikker vil blive gennemgået og afprøvet grundigt, så du bliver programmeret til at reagere automatisk og effektivt, hvis der skulle opstå en situation, hvor du får brug det.

Instruktøren, Stan Howaniak, er en erfaren underviser, kungfu mester og tidligere livvagt for HH Dalai Lama og Tibets store yogi, Karmapa XVII med mange års erfaring i kamp og undervisning.

Der er ingen øvre aldersgrænse, men man skal dog være fyldt 15 år for at træne med i dette seminar. Der optages nye deltagere løbende, så længe der er plads på holdet. Prisen er 900 kr. for hele seminaret, der ligger lørdag 12. til søndag 13. maj. der er dog en early-bird-rabat på 750 kr. for dem, der betaler senest 16 april.

Du kan betale via PayPal-linket herunder. Vi glæder os til at dig til seminaret!

Kung Fu