Prøvetime

Du kan deltage i en gratis og uforpligtende prøvetime. Herefter er det muligt at få op til to supplerende prøvetimer á 100 kr. stykket. Derefter må du beslutte dig for, om du vil tilmelde dig træningen og blive medlem.

 

Medbring tøj og eventuelt sko, som du kan bevæge dig i.

 

Enetimer - privatlektioner

Hvad enten du er et ambitiøs medlem, der ønsker at intensivere sin træning og forædle sine teknikker, eller du bare ønsker noget ekstra input som supplement til holdtræningen, kan du få enetimer for 650 kr. pr. lektion.

 

Man kan også få rabat -  ved køb af 5 enetimer koster det 2.500 kr. Som helt nyt medlem kan du også vælge betale 2.999 kr. og få tre måneders holdtræning oven i hatten. Enetimerne skal afvikles inden for en sammenhængende periode på 12 uger. Send en email eller ring og forhør dig nærmere.

 

Ovenstående priser og rabatter gælder for medlemmer. Dersom man ikke er medlem af foreningen koster enetimer som udgangspunkt 800 kr. pr. lektion. Der kan opnås rabat ved nærmere aftale og forudbetaling. Kontakt os for mere info.

Træning

KUNGFU.DK tilbyder efterår 2019 holdtræning fire gange om ugen for begyndere.

Klik på linket for det hold, som interesserer dig og læs mere.

 

KUNGFU I (BODY)

Kungfu I er for alle interesserede fra 16 år og opefter. Det er ikke en forudsætning, at du er i form for at kunne begynde... læs mere om begynderhold for voksne!

 

JUNIORER

Kungfu for juniorer henvender sig til børn, tweensters og teenagers i alderen 10-15 år... læs mere om Kungfu for juniorer!

 

 

Kung Fu