Indmelding og betaling!

Her kan du melde dig ind og tilmelde dig betaling via PayPal ►INDMELDING

 

Q & A om medlemskab

Medlemskab i bero

Hvis du ikke har et medlemskab, der betales via Paypal, kan det sættes i bero ved forudgående skriftlig varsel via email eller brev. Det kan udelukkende sættes i bero hele måneder ad gangen, det vil sige fra den første i måneden frem til sidste dag i den måned pausen slutter. Overholdes dette ikke, vil man naturligvis blive afkrævet kontingent som normalt.

 

Medlemskab med PayPal

Hvis du betaler for medlemskab ved, at der bliver trukket på dit betalingskort en gang om måneden via PayPal, kan du ikke sætte medlemskabet i bero. Der er dog ingen binding, og du kan til enhver tid melde dig ud ved at opsige medlemskabet skriftligt inden den første i den måned, hvor du ønsker at stoppe. Men hvis du ombestemmer dig og på et senere tidspunkt ønsker at melde dig ind igen, er der et gebyr for genindmelding på 299 kr. pr. medlem, dersom du ønsker at betale via PayPal.

 

 

Priser og medlemskaber

Her kan du læse om typer af medlemskaber og priser hos Kungfu Templet. Nedenstående priser er gældende pr. 1. juli 2017 og gælder for medlemmer, der har meldt sig ind efter 30.6.2017. Der er tale om enhedspriser - det vil sige, at man med et medlemskab har betalt for adgang til al ordinær holdtræning svarende til det niveau, man befinder sig på. Man har således adgang til såvel kungfu som yoga. Det koster det samme uanset, om man deltager i begge aktiviteter eller kun en af dem - det er frivilligt, hvor meget man vil deltage i.

Standard med PayPal: 299,-

For voksne medlemmer (15 år+), der træner på voksenhold. Standardmedlemskab med PayPal-ordning koster 299 kroner om måneden, og prisen gælder kun, hvis man betaler via PayPal. Man abonnerer via PayPal, der fast trækker for to måneder hver anden måned på dit kreditkort. Der er ingen bindingsperiode. Denne type medlemskab kan dog ikke sættes i bero. BETALING

Standard forudbetalt: 1.150,-

For voksne medlemmer (15 år+), der træner på voksenhold. Der betales forud for tre måneder. Prisen for standard forudbetalt er 1150 kr. for tre måneder (hvis du altså ikke betaler via PayPal - se ovenfor). Medlemskabet kan sættes i bero i hele måneder (fra d. 1. i en måned til udgangen af den sidste måned i en pause).

Juniormedlemskab A: 279,-

Juniormedlemskab A med PayPal koster 279 kr. om måneden for medlemskab og træning. Der er ingen bindingsperiode, og medlemskab kan til enhver tid opsiges med forudgående skriftlig varsel via email eller pr. brev fra den første i den måned, man ønsker at stoppe. Dette medlemskab kan ikke sættes i bero BETALING

Juniormedlemskab B: 950,-

Juniormedlemskab B er for børn og unge i alderen 10-14 år. Der betales forud for tre måneder ad gangen. Prisen er 950 kr. for tre måneder. Medlemskabet kan sættes bero i hele måneder.

Kung Fu