previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

BETALING MED PAYPAL 

BETALING MED PAYPAL 

Den nemmeste løsning - PayPal!

Hos KUNGFU.DK tilbyder vi dig en nem betalingsløsning via PayPal. Det er samtidigt den billigste måde at være medlem og træne hos os. Herunder kan du tilmelde dig betaling via PayPal med faste månedlige overførsler. Find det medlemskab, der er relevant for dig, og klik på den knap, der hører til medlemskabet.

Priserne er gældende pr. 1. juli 2016.

Standard med PayPal: 299,-

For voksne medlemmer (15 år+), der træner på voksenhold (inkl. yoga). Standardmedlemskab med PayPal-ordning koster 299 kroner om måneden, og prisen gælder kun, hvis man betaler via PayPal. Man abonnerer via PayPal, der fast trækker for en måned ad gangen hver måned på dit kreditkort. Der er ingen bindingsperiode. Denne type medlemskab kan dog ikke sættes i bero.


PP KNAP

Forældre/barn-medlemskab A: 500,-

Dette medlemskab er for de forældre med, der træner sammen deres børn. Prisen for et barn og en forælder er 500 kr. om måneden, og denne pris gælder kun, hvis man betaler via PayPal. Man abonnerer via PayPal, der fast trækker beløbet hver måned på dit kreditkort. Der er ingen bindingsperiode. Dette medlemskab kan dog ikke sættes i bero.


PP KNAP

Juniormedlemskab: 279,-

Juniormedlemskab A med PayPal koster 279 kr. om måneden for medlemskab og træning. Der opkræves for to måneder ad gangen (558 kr.) hver anden måned. Der er ingen bindingsperiode, og medlemskab kan til enhver tid opsiges med forudgående skriftlig varsel via email eller pr. brev fra den første i den måned, man ønsker at stoppe. Dette medlemskab kan ikke sættes i bero.


PP KNAP

Familierabat 2+1

Dette medlemskab er for familier, hvor to voksne træner med med en mindreårig. Prisen er 779 kr. om måneden og trækkes en gang om måneden på et betalingskort via PayPal. Denne pris gælder kun med fast, automatisk, månedlig betaling via PayPal. Medlemskabet kan ikke sættes i bero.


PP KNAP

Familierabat - 5 personer

Hvis I er en familie med 5 personer, der deltager regelmæssigt i træningen, kan I vælge dette medlemskab. Prisen er 1.150,- om måneden.


PP KNAP

Pilates for kvinder: 240,-

Dette medlemskab er for kvinder, der deltager i pilatestræning. Prisen er 240 kr. pr. deltager om måneden. Beløbet trækkes automatisk på dit betalingskort af PayPal en gang om måneden. Medlemskabet kan ikke sættes i bero, men kan til enhver tid opsiges.


PP KNAP

Standart medlemskab + enetimer (Kungfu)

Her kan du tilmelde dig standart medlemskab samt to månedlige enetimer i kungfu til en samlet pris af 1.000 kr. om måneden.

 
PP KNAP