Videoklip med juniorer i DGI-byen

 

KUNGFU.DK samarbejder løbende med skoler i forbindelse med idrætsundervisningen. På klippet ovenfor, kan I se skolebørn fra Gasværksvejens Skole træne med os ved et særligt arrangement i DGI-byen for nogle år siden.

Kungfu for juniorer 10-15 år

Juniorholdet starter tirsdag d. 3. februar, hvor vintersæsonen 2020 for juniorer går i gang. Kungfu for juniorer henvender sig til børn, tweensters og teenagers i alderen 10-15 år. der er træning tirsdage kl. 16.30 og lørdage kl. 10. På juniorholdet træner man styrke, kondi, smidighed, kungfu-stillinger, næve-/albueslag, parader, spark og former (kinesisk [:quan-fa] serier af teknikker).

Betaling via PayPal

Der er mulighed for at træne to gange om ugen, og det koster 279 kr. om måneden for medlemskab og træning, hvis man betaler via PayPal med faste månedlige overførsler. Der er ingen bindingsperiode, og medlemskabet kan til enhver tid opsiges med forudgående skriftlig varsel via email eller pr. brev fra den første i den måned, man ønsker at stoppe. Men denne type medlemskab kan ikke sættes bero. Hvis man på et senere tidspunkt vælger at genoptage sit medlemskab, er der for dette hold et genindmeldingsgebyr på 299 kr.


Tryk på den gule knap herunder for komme videre til PayPals webside.

 

 

Kung Fu