KUNGFU 1

KUNGFU 1 

er for voksne begyndere og urutinerede udøvere og træner fra 17. august tirsdage og torsdage kl. 17.15 samt lørdage kl. 11. Har du ikke prøvet at træne kungfu før eller vil du bare gerne prøve en anderledes og sjov motionsform, er det dette hold du skal starte på. Træningen fokuserer på at oparbejde og udvikle din:

  • Styrke
  • Kondi
  • Motorik
  • Koordinationsevne
  • Smidighed
  • Balance
  • Psyke

Træningen varer ca. 55 minutter og vil typisk bestå af en kort opvarmning med efterfølgende Kungfu basisøvelser, der udfordrer dig på udholdenhed og motorik, styrke- og kondiøvelser samt smidighedsøvelser.

Kungfu Gym er for alle interesserede fra 15/16 år og opefter - dvs. at vi har deltagere i alderen 16-59 år. Det er ikke en forudsætning, at du er i form for at kunne begynde - det er det, vi er her for at hjælpe dig med! Holdet fungerer dels som et motionshold og dels som indslusningshold for dem, der vil gå videre med traditionel kungfu og fortsætte ad den vej. Hvis du går med tanker om at komme i form, er det bedste tidspunkt at komme i gang som regel nu - book en prøvetime!