BEGYNDERKURSUS

BEGYNDERKURSUS

Du behøver hverken at være i form eller at have erfaring med kampkunst for at deltage i vores introduktion til kungfu - det er vi her for at hjælpe dig med! Der er ingen øvre aldersbegrænsning på begynderkurset - vi har deltagere, der starter efter, at de har passeret 50. Du skal dog være fyldt 16 år.

Kurset er en introduktion til det grundlæggende i kungfu. Det vil sige, at der gennemgås basisøvelser, kondi- og styrketræning. Herunder:

•    Slag
•    Spark
•    Kampstillinger
•    Koordinationsøvelser
•    Balanceøvelser
•    Smidighedsøvelser
•    Styrkeøvelser
•    Konditionsøvelser (cardio)

Målet med begynderkurset er at give dig et grundlæggende praktisk kendskab til kungfu, få dig i lidt bedre form og forberede dig til at blive sluset ind på Kungfu 1, hvor du kan fortsætte det gode arbejde og komme videre med din udvikling.